Pallmann  Cobra

In comparison to conventional wood flooring sanding machines the PALLMANN COBRA has been designed in such a way that it makes effective use of its full 190mm sanding width.

 see more 
 
 

Product  Guide

The right product for wood floors …

 read more 
 
 

Pilatus aircraft works 

2,600 sqm sealed with PALL-X 98 of the PALLMANN brand

 see more 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

VSE KAJ DRUGEGA KOT POVRŠNO

Pallmann je specializiran za površinsko zaščito lesenih talnih oblog in plute. Na področju površinske zaščite lesenih talnih oblog nudimo rešitev za vsako vrsto obremenitve in vsako vrsto lesa. Najzahtevnejšim uporabnikom pa je na voljo sredstvo za površinsko zaščito lesenih talnih oblog na osnovi inovativne Nano tehnologije. Uporaba najnovejših Nano tehnologij omogoča izjemne uporabne lastnosti kot so povečana odpornost na obremenitve, lažje vzdrževanje in podobno.

 

KO GRE ZA DEJSTVA

Tako kot v drugih dejavnostih, je tudi v industriji marsikaj skrito in zamolčano. Podobno je tudi na področju varstva in zaščite okolja, kjer je vprašanje uporabe topil zelo občutljiva tema.

Filozofija podjetja Pallmann je, da je potrebno o teh stvareh odprto govoriti. Kajti le na osnovi poznavanja pravih dejstev, prednosti in slabosti lahko sprejmemo prave odločitve.

ODLOČITEV JE VAŠA

Blagovna znamka Pallmann vam omogoča veliko ugodnosti:

  • prvorazredne in inovativne sistemske rešitve
  • vrhunsko kakovost izdelkov
  • edinstven nabor znanja in izkušenj pri Pallmannovih tehničnih svetovalcih
  • profesionalne servisne storitve

 

 

 

Večina Pallmannovih izdelkov sodi v višji cenovni razred in v ceno je vključena tudi storitev svetovanja. Izdelki so namenjeni polagalcem parketa, ki jim je pomembna kakovost.

S temi kompetencami je Pallmann verodostojni ponudnik ter svetovalec polagalcem parketa.

Kot smo že omenili, si pri Pallmannu prizadevamo podati prava dejstva o prednostih in slabostih naših izdelkih, zato smo jih opremili s predznakoma plus (+) ali minus (-).